Category Archives: Yleinen

Alla olevasta linkistä pääset Innon uudelle kotisivulle

Klikkaa tästä,  päässet Innon uudelle kotisivulle

Jäsentiedote, marraskuu 2015

into jäsenkirje15

Kemijokipyöräily

Kemin Innon perinteinen retkipyöräilytapahtuma Kemijoki-pyöräily ajetaan sunnuntaina 6.9.2015. Yhdeksännentoista kerran järjestettävän Kemijoki-pyöräilyn reitti suuntautuu ensin Kemijoen itäpuolta matkavalinnan mukaan joko Taivalkoskelle tai Tervolaan ja paluu tapahtuu joen länsipuolta Kemiin Sauvosaaren kentälle, jossa maali sijaitsee. Ajettavan matkan pituudet ovat Taivalkosken voimalaitoksella kääntyville noin 50 km ja Tervolan kautta matkaaville noin 90 km.

Lähtö tapahtuu Sauvosaaren urheilukentältä kello 10. Ajoaikaa on kello 15 saakka. Huoltopisteet sijaitsevat Itäkoskella Taivalkosken voimalaitossillan pohjoispuolella, Tervolassa Siltatien ja Paakkolantien risteyksen eteläpuolella. Viimeinen huoltopiste sijaitsee Törmässä. Hhuoltoauto seuraa pyöräilijöitä ajon aikana.

Ilmoittautuminen tapahtuu lähtöpaikalla kello 9.30. Osanottomaksu sisältää huoltoauton ja huoltopisteiden palvelut, kunniakirjan loppuun suoritetusta ja pyöräilystä. Järjestäjät muistuttavat, että Kemijoki-pyöräily ei ole kilpailu vaan jokainen kilpailee vain itsensä kanssa ajaen itse valitsemallaan nopeudella. Osallistujat ajavat omalla vastuullaan ja pyöräilykypärän käyttö on pakollista.
Lisätietoja saa numerosta 044-3141143. Kaikille avoimen pyöräilytapahtuman järjestää Kemin Innon kuntojaosto.

Kemijokuipyöräily 201q5 ilmoitus LL

TUL-veteraanitapaaminen Ajoksessa Hannukselanrannan leirikeskuksessa ke 5.8.2015 klo 14 – 17

Veternaatitapaaminen
Keskiviikkona 5. elokuuta TUL:n Lapin piirin veteraanit kokoontuvat jälleen sankoin joukoin viettämään rattoisaa iltapäivää ystävien seurassa Innon majalle Ajokseen.

Veteraanitapaamisen ohjelma noudattaa perinteistä kaavaa eli mukana on vähän puhetta, laulua, pelejä sekä tanssia. Tietenkin myös arvontaa. Musiikista vastaa Kauko Mäkivuotin orkesteri solistina Arvo Kenttä. Vatsaa hellitään lohikeitolla, grillimakkaroilla sekä kahvilla.

Tervetuloa
TUL:n Lapin piiri ja Innon veteraanijaosto

Image

Liikunnallinen LETE-leiri lapsille ja nuorille Ajoksessa

Liikuntaa, elämyksiä, tietoa ja taitoa sekä elämän parhainta aikaa on tarjolla 8-13 -vuotiaille TUL:n Lapin piirin LETE-leirillä Ajoksessa 27.–31. heinäkuuta.


 
Ajoksen Hannukselan rannan maastossa luonnon kauniissa merirantamaisemassa pidettävän perinteisen lasten ja nuorten telttaleirin ohjelmassa on pelejä, leikkejä, kisailuja, kädentaitoja ja lajikokeiluja. Leirillä on myös Halisko, tähtivierailuja niin urheilun kun kulttuurin saralta. Iltanuotiot kuuluvat joka päivä ohjelmaan joiden ohjelmapuolen hoitavat leiriläiset kuin ohjaajatkin. Leirin ohjelmasta vastaavat TUL:n koulutetut nuoriso-ohjaajat ja leirin johto pitkän leirikokemuksen omaavien ohjaajien käsissä.

Leirin hinta on 70 euroa. Perhealennus on 10 euroa toisesta lapsesta eteenpäin. Lisäksi TUL:n seuroille myönnetään viiden euron ryhmäalennus/lapsi. Hintaan sisältyy ohjatun monipuolisen leiriohjelman lisäksi ruokailu, vakuutukset, leiridiplomi ja leiriyllätys.

Lisätietoja leiristä TUL:n Lapin piirin www-sivuilta osoitteessa: www.tul-lappi.com. Leirille ilmoittautuminen päättyy 20.7. mutta leiripaidan haluavien on ilmoittauduttava 14.7. mennessä.

LETE-leirin järjestää Suomen Työväen Urheiluliiton Lapin piirin nuorisojaosto.

 

Elias Tyystälälle hopeaa ja pronssia

Kemin Innon painijalupaus Elias Tyystälällä on ollut kiireinen mutta samalla tuloksekas alkukesä. Kun Kemissä on värjötelty koleahkoa alkukesää, Elias on niittänyt mainetta ja vastustajia kansainvälisissä turnauksissa eri puolilla Eurooppaa.

Kansainvälisen Työväen Urheluliitto CSIT:n Maailmankisoihin Italian Lignano Sabbiadoroon Elias osallsitui TUL:n joukkuueen jäsenenä. Omaa painoluokkaansa ylemmissä sarjoissa otelleelle Eliakselle kertyi arvokasta kokemusta ja hyviä otteluita. Nuorten 74 kg:n sarjassa tuloksena oli toinen sija ja seniorien 75kg:ssa sijoitus oli kuudes.

Serbian Suboticassa, jossa pidetään myös kadettien MM-kisat reilun kuukauden päästä, järjestetettiin 3. – 4.7. kr.room. painin kadettien Refik Memisevic – Brale -turnaus, joka on UWW:n kalenterikilpailu. Suomea ediusti seitsemän painijaa, joista Kemin Innon painija otteli sarjassa 69 kg. Omassa painiluokassaan paininut Elias saavutti pronssia. Turnauksen jälkeen Elias jäi muiden painijoiden kanssa muutaman päivän leirille Suboticaan.

IMG_9752

Ennen CSIT:n maailmakisoja ja Serbian Subotican turnausta Elias Tyystälä (kuvassa oikealla) valmistautui harjoittelemalla Tervahallilla Kemissä. Sparrarina toimi Antti Tyystälä, menestynyt painija itsekin. Antti matkusti Eliaksen tueksi Ligano Sabbadoroon TUL:n joukkueen tukijoukoissa.

https://www.flickr.com/photos/rkspartak/sets/72157655430764546

XXXIV Lassin Lenkki

Kemin Innon perinteinen kaupunkipyöräily Lassin Lenkki ajetaan 34. kerran helatorstaina 14. toukokuuta. Matkaan edellisvuosien tapaan polkaistaan S-marketin pysäköintipaikalta kello 10.00 ja ajettavaa matkaa Innon majalle Ajokseen kertyy kaikkine mutkineen noin 30 kilometriä.

Pyöräily on avoin kaikille halukkaille. Järjestäjä eli Kemin Innon kunto- ja veteraanijaosto suosittelee kaikille osallistujille pyöräilykypärän käyttöäa ja tarkkaavaisuutta liikenteessä.

lassin lenkki 2015 mainos

TUL:n malja Esko Taskiselle

Kemin Innon Esko Taskinen palkittiin TUL-päivän vastaanotollaHelsingissä  26.1.2015 TUL-maljalla ansiokkaasta työstä seura- ja piiritasolla. Esko Taskinen on ollut vuosikymmenien ajan Innon painin sielu, lisäksi hän on toiminut aktiivisesti TUL:n Lapin piirin eri tehtävissä muun muassa veteraani- ja kuntoliikunnassa.

Esko liittyi Kemin Intoon jo vuonna neljäkymmentäluvulla aikana, jolloin seura toimi vielä Kemin Vedon nimellä. Viisikymmentäluvulta lähtien Esko tuli tunnetuksi intohimoisena painimiehenä, joka oman jo urheilu-uransa ohella toimi painijaoston eri tehtävissä ohjaajana, valmentajana, tuomarina ja seuratoimijana. Jaoston puheenjohtajuuden hän jätti 1990-luvulla, jonka jälkeen hän on ollut Innon kunto- ja veteraanijaoston puuhamies. Lisäksi hän on ollut Innon johtokunnan jäsen viidellä eri vuosikymmenellä.

TUL:n malja on liiton korkein Aiemmin TUL:n Lapin piiriin TUL:n malja on saatu neljä kertaa. Vuonna 1981 maljalla palkittiin Kemin Innon kunniapuheenjohtaja Lauri Rajaniemi, 1995 sen sai Erkki Heino Rovaniemen Lapista. Vuonna 2003 maljan myönnettiin Kemin Työväen Uimareiden Antti Vaininpäälle ja 2007 piirin kunniapuheenjohtajalle Alatornion Ahjon Olavi Stoorille.

Kemin Innon kunto- ja veteraanijaosto onnitteli Esko Taskista kokouksessaan 27.1. Jaoston puolesta kukat luovutti Kalevi Heikkinen, jaoston nykyinen puheenjohtaja.Esko kukitettuna

 

 

 

Esko Taskinen ja Kelevi Heikkinen

 

 

 

 

Valitamme kuvien huonoa laatua.

Esko Taskinen TUL malja

Helkama-turnaus on meneillään!

Keilakisa 2015 (1)pieni

Syyskokous valitsi Kimmo Arstion jatkamaan Kemin Innon peräsimessä

Tiistaina  25. marraskuuta pidetty Kemin Innon syyskokous vetosi Suomen Työväen urheiluliiton TUL:n  hallitukseen Lapin piirin säilyttämisestä itsenäisenä alueena ja Kemin säilymisesenä aluetyöntekijän sijaintipaikkakuntana. Syyskokous katsoi, että pinta-alaltaan suuri Lapin piiri tarvitsee oman työntekijän ja TUL:n tuki piirin seuroissa tehtävälle  työlle kaikenikäisten liikuttamiseksi vaarantuu TUL:n hallituksen kaavaileman aluemallin toteutuessa suunniteluun kaltaisena.

Syyskokous valitsi keilajaoston Kimmo Arstion jatkamaan seuran puheeenjohtajana ja koripallojaoston Sirpa Niskala varapuheenjohtajana myös tulevan vuoden. Muiksi johtokunnan jäseniksi vuodelle 2015 valittiin Arto Björkman (keilailu), Kai Brännkärr (nyrkkeily), Kalevi Heikkinen (kuntoliikunta ja veteraanitoiminta), Tuomo Kallijärvi (paini) , Arto Laakso (sihteeri) , Pirjo Nordlund (taloudenhoitaja)  ja Jaana Tuomainen (voimistelu) .

Hyväksytyssä toimintasuunnitelmasta nousee päällimmäisenä esille Innon pyrkimys parantaa seuran eri jaostojen välisen yhteistoimintaa ja koordinaatiota sekä Innon rooli seurana, joka tarjoaa edullisia ja laadukkaita liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille kemiläisille.